Monday 14 December 2009

Sala evenimente Timisoara


Sala evenimente Timisoara

Sigur ne vom intalni de cateva ori pe an de situatia in care avem nevoie de o sala de evenimente. Pentru ca e fie vorba de serbarea unei onomastici, fie o nunta, fie un eveniment business gen conferinta sau ceva educational, gen seminar - ne vom lovi de urgenta in inchirierea unei sali de evenimente.

Sala evenimente 3 Juniori

Pentru Timisoara ( pentru ca ca scriu despre Timisoara ) avem solutia ideala, foarte spatioasa si moderna : Sala de evenimente 3 Juniori Timisoara, situata pe Calea Lugojului la numarul 30, in aceeasi cladire cu Arta Hotel Timisoara. Suprafata de 650 de metrii patrati permite intre 350 si 400 de locuri.

Dotari ale salii de evenimente

Sala de evenimente 3 Juniori este echipata modern, continand echipament audio, statie, difuzoare si microfon, speficice atat evenimentelor personale precum nuntile cati si evenimentelor business gen conferinte. Pentru conferinte, sala este dotata si cu video proiector si internet wireless.

Parcare pentru sala de evenimente

Parcarea enorma aduna 200 de spatii pentru automobile, astfel ca si cei care calatoresc cu masina vor avea cele mai bune conditii la sala de evenimente 3 Juniori. Pentru cei care vin din directia aeroportului, sala de evenimente este situata la 4 km ( aceeasi distanta ca si din centrul orasului ) de aeroport si accesul se face de pe banda din partea stanga in directia de mers.

Alte informatii

Mai multe informatii despre dotari, restaurantul salii de evenimente, staful de organizare si poze ale salii le puteti obtine direct de pe site-ul oficial : sala evenimente Timisoara.

Eh, inca un review realizat cu succes. Sa vedem ce urmeaza !

No comments: