Wednesday 6 January 2010

Upload muzica


Muzica, videoclipuri...

Muzica, un subiect greu de abordat in online, mai ales dupa atatea dispute legate de drepturile de autor. Totusi, prin intermediul site-urile de video si audio sharing, multi artisti au reusit sa isi faca intrarea in aceasta piata destul de aglomerata si nepermisibila. Casele de discuri nu sunt de acord, unele considerand ca pierd bani datorita acestor site-uri de video sharing, insa personal cred ca aceste portale sunt doar un ajutor in promovarea pieselor de succes.

Upload Muzica

Cand vine vorba de upload muzica toata lumea se indreapta catre Youtube, care are cateva optiuni de apreciat. Insa de multe ori avem nevoie de un site pe care sa uploadam doar un audio, fara video, fara efecte, fara alte briz-brizuri. Aici putem sa vorbim direct despre youclubvideo.com - la care sectiunea de upload muzica nu te limiteaza in niciun fel.

 Dupa ce ai facut upload piesei ( intr-un format audio acceptat, gen mp3 ) poti prelua codul de embed si posta pe bloguri, pagina de myspace, facebook ori hi5 ( pentru ca tot e la moda ) creatia ta! Totul e foarte simplu si viteza de lucru te va lasa cu gura cascata. Cred ca nu mai e nevoie de ne lungim cu inca un paragraf in care sa scriu despre recomandare, e clar ca solutia de upload muzica vine cu sectiunea audio de la YouClubVideo.com