Wednesday 6 January 2010

Parasutism


Adrenalina = parasutism

Sigur pentru anul nou majoritatea dintre voi si-au facut cateva planuri. Unii si-au propus activitati mai linistite, altii au nevoie de adrenalina si printre activitatile din plan se numara si parasutismul.

In Romania parasutismul nu a ajuns chiar la nivel de sport, asa cum se intampla in alte tari ceva mai dezvoltate din punct de vedere economic, insa avem destui practicanti si in tara (scoatem din calcul pe cei din cadrul armatei care fac pregatire speciala). Totusi evoluam si aici ne referim la cicloturism - care este considerat sport si exista mai multe competitii chiar in Banat.

Doar parasutism

Exista si o definitie pentru parasutism, insa descrierea este mult prea simplista, din punctul meu de vedere. Pana la urma parasutismul inseamna emotii intense, tehnica de executie si multa, multa liberate. In viitor ne vom putea gandi la parasutism, poate, ca la un sport cu reguli bine definite si in Romania, insa pana atunci va ramane un eliberator de stres si o activitate pentru cei curajosi.

Si ca sa nu lasam articolul si fara recomandari, va sugeram sa incercati un curs de parasutism sau practica la aerodrom de la Orastie, la Arsenal Park.


No comments: