Wednesday 6 January 2010

Piese auto - cumparaturi de iarna

Ne-a prins zapada ! Surpriza, suntem in Ianuarie, si acum e deja a doua tura de zapezi, insa pe baietii de la drumuri tot i-a luat vremea prin surprindere. Sa trecem insa peste neputinta autoritatilor de a se descurca cu zapada si sa ne gandim la cumparaturile de iarna pentru masina  : piese auto, accesorii, anvelope.

Magazinele de piese auto

Evident, iarna e un sezon excelent pentru magazinele de piese auto, dar si cumparaturile se fac in functie de sezoane, deci nu avem de ce sa fim tristi. Tot ce putem face e sa selectam cel mai bun magazin de unde sa ne cumparam piesele, anvelopele sau accesoriile si apoi sa dam o fuga si pana la service-ul auto preferat si sa ne asiguram ca masina e pregatita pentru iarna.

ATENTIE : cei care pleaca la drum fara sa aiba masina pregatita de iarna se pot alege cu amenzi! si daca nu va sperie deloc politia iesita la supravegheat traficul, atunci riscul unui accident datorita zapezii, ghetii sau umiditatii asfaltului ar trebui sa va faca sa va ganditi de doua ori inainte sa apasati pedala fara masina verificata!

Ce piese auto imi trebuie ?

Cateva informatii de care aveti nevoie pentru a va pune masina la punct pentru iarna :
1. anvelope auto de iarna - sunt foarte importante si ajuta enorm pe frig, chiar daca asfaltul este doar ud.
2. lanturi auto - mai ales pentru cei care se aventureaza prin zone bine cunoscute pentru pante, curbe, serpentine si iernile cu zapada; sunt folositoare si pentru cei care urca la munte
3. schimb de ulei - un ulei mai potrivit pentru iarna poate sa mareasca durata de viata fara probleme a motorului dumneavoastra
4. sprayuri pentru inghet - folositoare la parbriz si geamuri laterale, pentru dezghetat incuietorile de la masina sau pentru desfacut capacul de la rezervor.
5. portbagaje auto - in cazul in care va pregatiti pentru excursie, e bine ca bagajele sa fie protejate
6. presuri de interior - umiditatea poate strica multe in masina dumneavoastra; daca va place sa va pastrati masina curata si in cea mai buna stare, atunci o investite minima in niste presuri de cauciuc pentru interior va fi o alegere excelenta
7. acumulator auto - fiind iarna se poate ca vechiul dumneavoastra acumulator auto sa dea rateuri; de ce sa nu va asigurati un drum placut si fara probleme achizitionand o baterie noua ?
8. bujii - atat pentru motoarele diesel cat si pentru motoarele pe benzina; frigul poate cauza probleme;

Piese auto in Timisoara

Speram ca sugestiile oferite mai sus sa va fie de folos atunci cand va prezentati cu lista de cumparaturi la magazinul de piese auto preferat. Daca insa doriti sa scapati de chinul statului la coada ori de timpul pierdul pe drumul spre magazin, aveti solutia mai simpla de achizitie a pieselor auto si a accesoriilor direct online, urmand ca produsele sa va ajunga acasa.

Daca doriti insa sa va programati si la service, atunci puteti face comanda online si in acelasi timp sa completati si o rezervare pentru service. Atunci dumneavoastra veti merge direct la service, unde accesoriile va vor fi oferite in mana si piesele montate direct pe vehicul.

Concluzia

In orasele moderne, pline cu masini de diferite marci mai mult sau mai putin opulente, cumparaturile de piese auto sezoniere au devenit o obisnuinta. Pastrati-va masinile intr-o stare impecabila pentru cat mai mult timp. Cea mai potrivita masina pentru dumneavoastra, in aceste vremuri, este aceea pe care o detineti deja.


1 comment:

Piese auto said...

O alternativa de luat in seama Piese Auto - expertpiese.ro - preturi afisate - Magazin Online.

Sper ca este permisa concurenta :)