Wednesday 6 January 2010

Hotel Timisoara - Arta Hotel


Hotel Timisoara

In orice stat modern exista mai multe categorii sociale, realizate, in general, de locurile de munca si de situatia financiara a persoanelor care le completeaza. Unii isi vor permite un hotel luxos, altii hoteluri moderne si dotate in timp ce persoanele care doresc sa iasa cu costuri mai mici vor alege o pensiune mai retrasa si linistita.

Arta Hotel Timisoara

Arta Hotel Timisoara este o locatie moderna, intr-o cladire construita recent. Arta Hotel Timisoara reprezinta destinatia ideala pentru odihna dupa o zi incarcata a celor care calatoresc cu afaceri in orasul de pe Bega, insa poate deveni un loc placut si intim si pentru cei care fac altfel de turism decat cel business.

In cadrul hotelul situat la 4 km de Aeroport si la 4 km de Centrul orasului, oaspetii mai pot beneficia si de serviciile stafului experientat in organizarea de evenimente de la 3 Juniori. Sala de evenimente foarte incapatoare, de 400 de locuri, restaurantul cu bucatarie internationala si dotarile tehnice ale salii completeaza profilul Arta Hotel Timisoara.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul hotelului, iar in cele mai multe dintre cazuri galeria de imagini isi va spune cuvantul in decizia dumneavoastra.



No comments: