Wednesday 6 January 2010

Cazare in Timisoara

Craciunul si Anul Nou au blocat majoritatea locatiilor de evenimente ( mai putin important ) si hotelurilor din Timisoara, insa dupa sarbatori tarifele au mai scazut, chiar si in marile orase din Romania unde se face doar turism business. Asadar, daca esti in cautarea de cazare in timisoara ai la dispozitie mai multe hoteluri si pensiuni.

Cazare in Timisoara

Noi te ajutam sa faci alegerile potrivite, pentru a nu te caza intr-o locatie pe care sa o regreti ulterior. Puteti sa considerati acest articol ca fiind o pagina cu recomandari, pe care si voi, cititorii, o puteti completa cu informatie, lasand un comentariu.

Sa incepem sa listam :

1. Pensiunea Casa Dia din Timisoara - o locatie placuta de cazare in Timisoara, preturile sunt mici, discretie, liniste si curatenie. Patronii pensiunii sunt niste oameni modesti si foarte primitori. Nu se vor auzi caini latrand noaptea, nu veti suferi de cald sau de frig, este disponibil internet wireless si CATV.

2. Arta Hotel Timisoara - o locatie pe europeanul spre Lugoj, foarte aproape de aeroport. Dotari moderne, internet wireless, CATV; este un hotel curat si cu mai multe variante pentru calatorii business ( sala de evenimente Timisoara, restaurant cu bucatarie internationala, staff pentru organizari de evenimente personale si business )

.... ( comentariile vor completa lista )

1 comment:

Crisan Dragos said...

Legat de articolul de mai sus, am gasit cazare la Buzias cu ajutorul siteului http://www.rotouring.com si mai stiu un site care compara preturile la toate hotelurile din Buzias http://www.nabooko.com