Wednesday 6 January 2010

Librarie Timisoara


Libraria, un loc special

Multi considera citirea unei carti ca fiind mai intensa decat vizionarea unui film. Librariile sunt locuri speciale, locuri in care copii si adulti isi gasesc linistea printre carti organizate pe rafturi foarte inalte. Librariile pot fi si locuri in care se leaga prietenii sau locuri ideale pentru discutii pe baza unor carti cu subiecte interpretabile.

Librarie Timisoara

Una dintre cele mai vechi si mai cunoscute librarii din Timisoara se afla la cativa pasi de Pta Operei : Libraria Esotera. Acolo vei avea parte si de ajutor in alegerea unei carti potrivite, iar daca esti un consumator de carte energic si pregatit pentru o disputa literara, vei gasi si persoane cu care sa discuti subiectele preferate, inainte de a achizitiona o carte.

Selectii de carti la Libraria Esotera

Selectiile impresionante de carti se impart in doua cladiri, pentru a-ti usura cautarile. Astfel, daca doresti sa gasesti doar un cadou pentru copilul tau sau un manual scolar, vei avea acces mai usor la informatie. Daca preferi, insa, sa te plimbi printre carti in cautarea celei potrivite, iti alegi coltul cu subiectele preferate.

Dupa o vizita la locatia pe care ti-o sugeram, de fiecare data cand vei rosti librarie timisoara te vei gandi la Libraria Esotera.



No comments: