Sunday 9 December 2018

BioDentarium - Cea mai populara alegere pentru tratamente ortodontice in Timisoara (P)

Cu doua clinici in Timisoara (una in Calea Aradului si cealalta in zona Buziasului), Biodentarium este probabil cea mai populara alegere atunci cand vine vorba de tratamente ortodontice in Timisoara si, as merge mai departe, chiar din Vestul Romaniei.

Acoperind foarte bine o serie de specializari atat din domeniul dentar, cat si cel estetic, BioDentarium a construit o echipa de medici foarte bine pregatiti care in ultimii ani au avut grija sa readuca increderea in zambetele timisorenilor.

Tarifele accesibile, programul flexibil si anii de experienta in ortodontie, implantologie, parodontologie si estetica dentara au transforma clinica intr-una dintre cele mai populare destinatii chiar si pentru cei din vestul romaniei care locuiesc peste granite, astfel ca in fiecare an romanii din Italia, Germania sau Anglia revin in tara pentru igienizari, albiri dentare sau tratamente dentare.

Pentru programari la Biodentarium, puteti fie sa le accesati site-ul (biodentarium.ro), fie sa apelati numarul de telefon 0256 244 822.


No comments: