Wednesday 6 January 2010

Videoclipuri manele ?

videoclipuriMuzica se poate imparti pe genuri si unul dintre genurile cele mai comerciale si cele mai populare de la noi din tara pare sa fie ... mai putin romanesc. Manelele au prins la romani foarte bine, desi nu au mai fost difuzate la televizor in ultima vreme decat pe anumite canale TV dedicate.

Videoclipuri cu teme

Personal urmaresc mai multe canale axate pe muzica si videoclipuri si am vazut productii ciudate sau foarte bune, unele slabe si altele geniale. Mi-am facut putin timp sa studiez si care e faza cu manelele si realizarea videoclipurilor pentru manele : in general sunt foarte slabe, fara o tema anume, filmate in cadre cu masini puternice, fete dansand deloc provocator, muulti bani. Nu exista o poveste a videoclipului, un fir care sa poata fi urmat incat piesa sa capete un aspect vizual, nu doar auditiv.

Videoclipuri pentru manele

Youclubvideo.com - un portal de video sharing a introdus si categoria manele in sectiunea de videoclipuri a site-ului. Puteti vizualiza aici : videoclipuri manele -> unde sunt productii ale diversilor manelisti din Romania. As vrea sa imi spuneti, daca suportati sa ascultati piesele, care dintre respectivele videoclipuri vi se pare a avea o tema specifica, de urmat ?

No comments: