Wednesday 26 July 2017

Cum să alegi o rochie fără bretele





În zilele calde de vară, de multe ori femeile aleg să poarte fuste, rochițe sau pantaloni scurți, care nu lipsesc niciodată din șifonierul lor. Dar în acest an, îți recomandăm să îți îndrepți atenția către rochiile fără bretele, care au revenit cu succes în tendințe.

Aceste rochii îți dau un aspect feminin și măgulitor, iar dacă alegi mărimea potrivită cu siguranță va arăta foarte bine pe corpul tău. În plus, rochii fără bretele se găsesc într-o varietate de stiluri, de la casual la elegante, care se pot purta la ocazii speciale sau când mergi la o ieșire cu prietenii în oraș.

Atunci când te gândești cum să alegi o asemenea rochie, asigură-te că se potrivește cu tipul tău de corp, pentru a preveni o ținută de prost-gust. Mai ales dacă o porți atunci când ești în vacanță sau mergi la plajă, lasă-ți părul desprins pentru a evidenția umerii. Iar ca accesoriu, desigur poți opta pentru o pălărie de soare.

Rochiile cu bretele se regăsesc într-o multitudine de culori și imprimeuri. Un print bine ales poate face tranziția de la o ținută casual la una elegantă. O rochie într-o culoare neutră se potrivește mai mult unui look de zi cu zi, pe când o rochie fără bretele într-un print îndrăzeț este mai potrivit pentru o cină romantică sau o seară în club.

Când vine vorba despre încălțăminte, aceasta se alege în funcție de stilul rochiei, dar contează și evenimentul la care mergi. Poți încălța teniși, sandale, balerini sau pantofi cu toc înalt.

De asemenea, rochia cu bretele necesită un sutien care să nu se vadă. Evită sutienele din dantelă sau cele cu bretele transparente, care doar îți vor ruina ținuta. În schimb, optează pentru un sutien cu adeziv sau poți îmbrăca chiar o rochie fără bretele, dar cu cupe, care îți vor susține bustul.

În concluzie, ca sfat de bază despre cum să alegi o rochie fără bretele, cel mai important lucru este ca rochia să se potrivească perfect trupului tău. Nu opta pentru rochii foarte scurte, deoarece dorești un look echilibrat și nu vulgar. Alege culori care să îți pună în valoare tonul pielii și de asemenea optează pentru accesorii care să se potrivească cu stilul rochiei.

No comments: