Saturday 29 July 2017

Bijuteriile pentru rochia cu umărul gol



În lumina reflectoarelor

O rochie pe un singur umăr poate reprezenta pentru cele mai multe dintre noi alegerea ideală pentru un eveniment pretenţios. Ceea trebuie să ştii este că felul în care alegi să accesorizezi o asemenea rochie este dictat de modelul acesteia.
Bijuteriile pentru rochia cu umărul gol trebuie să fie alese cu bun gust pentru a obţine un ansamblu vestimentar care va întoarce priviri.
O rochie cu un umăr gol va atrage inevitabil atenţia asupra părţii superioare a corpului, motiv pentru care este bine să nu optezi pentru bijuterii supradimenstionate în acea zona care pot pune în umbra rochia.
Iată care sunt cele mai potrivite bijuterii pentru rochia cu umărul gol:
  1. Cerceii candelabru – optează pentru o pereche de cercei cât mai versatili astfel încât să îi poţi asorta la cât mai multe ţinute. Cristalele incolore, negre, nude merg bine la orice culoare şi vor da o notă de rafinament ţinutei tale. De asemenea, este foarte important să alegi o pereche de cercei cu care să te simţi confortabil – majoritatea cerceilor candelabru sunt grei aşa să fii atentă la sistemul de prindere al acestora pentru un plus de siguranţă şi confort.
  2. Brăţările din metale preţioase. Alege să combini mai multe brăţări deodată pentru o ţinută cu un efect wow. În funcţie de delicateţea acestora, de preţiozitatea metalului sau a pietrelor poţi decide dacă acestea sunt potrivite rochiilor cu umărul gol pentru ţinutele casual sau dacă se pretează mai degrabă ocaziilor.
  3. Inelele statement se vor potrivi de minune unei rochii cu umarul gol. În plus, acestea intră în categoria bijuteriilor care ies foarte uşor în evidentă fiind de multe ori punctul central în accesorizarea unui outfit. În funcţie de stilul rochiei poartă inele cu cristale Swarovski sau pietre semipreţioase sau alege inele din cupru sau argint cu un aer uşor vintage. Orice variantă vei alege, cu siguranţă inelul tău va fi uşor remarcat.
Pentru rochia cu umărul gol este bine să încerci să renunţi la a purta orice bijuterie în zona gâtului, orice colier, indiferent cât de finuţ este acesta. Pentru o accesorizare completă cel mai bine se potrivesc: cerceii de dimensiuni mari, inelele statement sau brăţările preţioase suprapuse.

Respectă principiul less is more şi poartă cu o atitudine pe măsură rochia cu umărul gol!

No comments: