Saturday 19 August 2017

Fusta asimetrică de piele



Extravagantă și modernă

Fusta asimetrică de piele este o piesă vestimentară foarte cool, care se poate purta atât iarna, cât și vara. Ea se poate asorta cu tricouri, bluze subțiri, dar și la cardigane sau pulovere groase. Pielea este la modă de câteva sezoane încoace, tocmai de aceea îți recomandăm să îndrăznești și să porți fuste asimetrice de piele.

În general, orice model de fustă asimetrică se potrivește cel mai bine femeilor care au picioare lungi și slabe. Totuși, dacă ești mininonă sau ai un corp voluptos o poți purta cu tocuri și va arăta foarte bine și pe tine.

Fusta asimetrică de piele este cu siguranță piesa de rezistență a ținutei tale, așa că poartă în partea de sus topuri simple. Evită detalii precum volane sau un decolteu adânc care ar putea distrage atenția de la fustă. În schimb, alege pulovere basic în nuanțe vibrante sau neutre, luând în considerare și stilul tău personal.

Dacă vrei să porți fusta de piele într-un mod cool, combin-o cu un pulover din lână pe gât și o pereche de bocanci cu imprimeu leopard. Fusta asimetrică se potrivește și cu pulovere supradimensionate și pantofi masculini.

Chiar dacă ești o persoană mai serioasă și ai un stil mai cuminte, fusta asimetrică de piele este potrivită și pentru tine. Pentru un look clasic, optează pentru o cămașă albă simplă și o pereche de pantofi Oxford. Această ținută se potrivește atât la birou, cât și la o cină în oraș.

Pentru femeile care iubesc stilul retro, recomandăm o fustă de piele cu pliuri. Aceasta se poate asorta cu o bluze scurte, curele interesante și tot felul de accesorii vesele. Cu teniși sau cu tocuri, fusta asimetrică de piele cu pliuri se potrivește de minune atunci când mergi la o ieșire cu prietenele. Iar dacă încalți o pereche de pantofi cu toc cui și un palton subțire, obții o ținută ideală pentru teatru.

Fusta asimetrică de piele este o piesă foarte verastilă care te scoate din anonimat. O poți asorta în nenumărate moduri cu diferite articole vestimentare. Indiferent de stilul tău personal, această fustă ar trebui să facă parte din garderoba ta.

No comments: