Wednesday 16 August 2017

Rochia maxi casual



 

Ţinute inspirate de vară pentru fashionista din tine

Atunci când sezonul cald este în plin toi nimic nu este mai confortabil şi mai chic decât o rochie maxi purtată cu o pereche de sandale lejere, cu talpa plată. Însă de cele mai multe ori când alegem să purtăm rochia maxi nu ne mai gândim şi la accesoriile cu care să ne transformăm ţinuta într-una demnă de invidiat.
Pe piaţă întâlnim o multitudine de rochii maxi de vară, de la cele într-o singură culoare, la cele cu imprimeuri îndrăzneţe, de la cele cu crăpătura pe picior la cele mulate pe corp. Trebuie doar să ştii cum să porţi rochia maxi pentru a o scoate din anonimat.
Noi îţi propunem câteva ţinute cu rochia maxi casual care vor întoarce capete.
  1. Alege o rochie maxi cu un imprimeu interesant în două culori. Ce spui de alb şi albastru: culori ideale pentru sezonul estival care ne duc cu gândul la vacanţă, la mare. Asortează rochia cu o pereche de sandale negre cu talpa plată, iar pentru un plus de culoare accesorizeaz-o cu un clutch într-o culoare diferită, puternică (poţi alege roşu, portocaliu, galben -nuanțe care se potrivesc foarte bine cu combinaţia alb-albastru) şi adăugă nişte brăţări într-o nuanţă aurie. Nişte ochelari de soare rotunzi vor completa cu succes ţinuta şi îţi vor da un aer retro.
  2. Chiar dacă la asta nu te-ai gândit, o rochie tip cămaşă maxi poate arăta perfect pentru o ţinută relaxată de weekend. Alege nuanţa fildeşului pentru rochie, care îţi va putea pune în evidenţă foarte bine pielea bronzată, asorteaz-o cu o pereche de sandale cu talpa plată într-o nuanţă nude şi cu o geantă de umăr neagră. Adaugă un ruj roşu şi nu nu uita să zâmbeşti! Vei atrage toate privirile!
  3. Iubitoarele stilului boho-chic pot opta pentru o rochie maxi într-o nuanţă plăcută cărămizie cu cu crăpătura pe picior şi cu decolteu în V. Accesorizează rochia cu o pălărie cu bor larg, cu o pereche de botine până la gleznă şi cu nişte lănţişoare lungi. Mai adaugă o percehe de ochelari de soare rotunzi şi poartă părul în bucle pentru un o apariţie de-a dreptul seducătoare.
Există o mulțime de moduri de a purta rochiile maxi de vară. Trebuie doar să alegi ce ţi se potriveşte cel mai bine şi porţi cu o atitudine pe măsură aceste piese vestimentare diafane!

No comments: