Monday 11 September 2017

Fuste cloș cu talie înaltă



Fusta cloș are croiala în forma literei A, și de cele mai multe ori este cu talie înaltă. Acest model este confecționat din materiale textile mai grele, pentru a crea un efect de volum. În acest an, sunt în tendințe fustele cloș din materiale rigide, precum tul, lâna sau textile creponate.

Atunci când îți achiziționezi o nouă fustă cloș este foarte important să o alegi în funcție de înălțimea ta. Dacă ești minionă, evită fustele până la nivelul gleznei, în schimb alege o lungime peste genunchi. 

Pentru femeile înalte sunt potrivite toate lungimile, dar mai ales fustele cloș mai lungi. În cazul în care ai o siluetă voluptoasă, fii foarte atentă la material. Ai grijă să nu alegi o fustă prea voluminoasă deoarece vei fi în dezavantaj.

Inspiră-te din anii 50 și alege să porți fuste cloș cu talie înaltă. Acestea sunt potrivite atât pentru ținute de zi, cât și pentru cele de seară. Le poți purta la ocazii speciale alegând fuste cu imprimeuri masive, dar poți opta și pentru materiale sofisticate, precum satin, dantelă sau catifea.

Fustele cloș marchează frumos talia și îți oferă un aspect elegant și feminin. Mulți designeri au apelat la această croială datorită versatilității.

Vivivenne Tam Tam sau Michael Kors prezintă ținute formate din fuste cloș cu talie înaltă asortate cu cămăși și sacouri pentru un look office. Christian Dior sau Carolina Herrera au ales modele mai diafane din materiale fluide, care sunt ideale pentru look-uri romantice și elegante.

Pe perioada verii, poți opta pentru fuste cloș din stofe ușoare și vaporoase în culori pastelate. Lungimea poate să difere de la mini la maxi, totul depinde doar de preferințele tale. În schimb, în zilele reci de iarnă alege să porți fusta cloș din stofă groasă pentru a-ți oferi confort termic.

Fusta cloș cu talie înaltă poate deveni o piesă vestimentară statement din garderoba ta. Ea este potrivită atât pentru femeile slabe, cât și pentru doamnele voluptoase. Acest model de fustă poate fi purtat în orice ocazie, în funcție de accesoriile și pantofii pe care îi alegi.

Tu ai în garderoba ta o fustă cloș cu talie înaltă? Cum îți place să o porți?

No comments: