Friday 8 September 2017

Fuste creion scurte



Fusta creion este o piesă vestimentară extrem de feminină, care revine în tendințe în fiecare an. Indiferent de vârsta ta și de tipul siluetă, ar trebui să ai în gardeorba ta cel puțin o fustă creion scurtă. Este un model simplu, elegant, care poate fi un punct de plecare în crearea diferitelor ținute.

Dacă clasica fustă creion te duce cu gândul la o ținută formală și bussines sau îți inspiră un aer matur și sobru, încearcă să alegi un model de fustă creion scurtă. Mai departe, totul ține de imaginația ta și de felul în care alegi să o îmbraci.

Integrează și adaptează variate modele de fuste creion scurte în ținutele tale de zi, dar și de seară. Există diferite fuste în culori vibrante, imprimeuri florale, digitale sau abstracte, care se potrivesc cu o multitudine de piese vestimentare. Cu trucurile potrivite și idei creative de styling poți purta fusta creion la birou, la întâlniri romantice, la un cocktail party sau la o ieșire cu prietenii. Poți alege din modele cu talie înaltă, monocrome, cu peplum, petrecute, cu volane sau cu franjuri.

Dacă dorești un efect de subțiere și alungire a siluetei îți recomandăm să porți fuste creion scurte cu talie înaltă. Materialele pe care le poți alege pot fi dantelă, bumbac, neopren, catifea sau piele. În sezonul de iarnă, poți opta pentru fuste creion din tweed sau stofă.

Este foarte important să știi cum să porți fuste creion scurte. Pentru a crea o ținută proporționată și perfectă, alege piese vestimentare și accesorii care să fie simple, minimaliste și cu bun-gust. Indiferent de tipul tău de corp, poartă întotdeauna fusta creion scurtă cu tocuri înalte. În rest, ai libertatea de a alege diverse culori, imprimeuri ingenioase și detalii precum pliuri, volane, paiete, buzunare.

Dacă îți plac fustele creion trebuie să știi că nu sunt multe restricții sau reguli în purtarea acestora. Cele scurte, care sunt deasupra genunchilor sunt ideale pentru toate femeile, indiferent de tipul de siluetă sau vârstă.

Îndrăznește să porți lookuri creative și frumoase compuse din fuste creion scurte alături de alte piese. Trebuie doar să găsești un model care să te avantajeze și  să îți scoată în evidență atuurile.

No comments: