Friday 15 September 2017

Rochie tip camasa pentru silueta mare



Fiecare femeie probabil care are in garderoba sa cel putin o rochie. Exista insa o multime de modele de rochii, asa ca si in situatia in care va plac mai mult pantalonii, cu siguranta ca veti gasi o rochie pe gustul dvs. 

Alegerea modelului de rochie trebuie sa se faca in primul rand tinand cont de silueta dvs. Pot exista rochii potrivite pentru un anumit tip de silueta, insa dezastruoase pentru un alt tip de silueta. Exista insa si rochii potrivite pentru oricine. Totusi, si in acest caz exista cateva detalii de care trebuie sa tineti cont.

Este rochia tip camasa potrivita pentru o silueta mar?

Pentru siluetele tip mar, nu sunt de obicei recomandate rochiile sau orice alt obiecte vestimentare care scot in evidenta mijlocul. Tocmai de aceea, o rochie tip camasa poate fi obiectul vestimentar potrivit sau nu, in functie de accesoriile pe care le alegeti.

Trebuie asadar ca in acest caz sa creeati iluzia unei talii mai subtiri. O idee ar fi aceea de a alege dungile verticale. Acestea vor da de asemenea senzatia ca sunteti mai inalta. Insa, nu doar imprimeul este important, ci si culorile. 

Culorile trebuie sa se completeze perfect si sa scoata in evidenta doar atuurile. In functie si de nuanta tenului dvs., trebuie sa faceti aceasta alegere. 

Nu este indicat sa alegeti o curea, deoarece ea va va pune in evidenta talia. Daca doriti sa strangeti in talie rochia tip camasa si aveti o silueta mar, atunci incercati cu o curea care sa nu iasa in evidenta, de culoarea rochiei. De asemenea, aceasta nu trebuie sa fie stransa prea tare.


La fel de important ca si culoarea rochiei, textura si imprimeul, este si calitatea materialului. Daca faceti cunparaturi dintr-un magazin fizic, veti avea ocazia sa vedeti cum cade materialul. 

Daca faceti cumparaturi dintr-un magazin online, atunci trebuie sa cititi eticheta. O rochie timp camasa este un obiect vestimentar casual, asadar este indicat sa alegeti si pantofi casual si sa ii evitati pe cei eleganti. O astfel de rochie este foarte comoda si poate sa va salveze din multe situatii in care nu stiti ce sa purtati.

No comments: