Friday 15 September 2017

Rochii decupate



Alegerea provocatoare în acest sezon
Este încă vară, temperaturile sunt ilegal de ridicate, iar pielea ta a căpătat deja un bronz superb. Cum altfel să îţi pui bronzul perfect în valoare, decât purtând o rochie cu decupaje?
Rochia cu decupaje este senzaţia momentului şi în plus, este cea mai sexy piesa vestimentară cu putinţă. Decupajele sunt cele care te vor ajuta să joci cartea senzualităţii fără să arăţi prea multe.
Având în vedere designul atât de deosebit al acestor rochii, nu îţi va veni să crezi că acestea şi-au făcut intrarea în lumea modei încă din anii ’30, pe vremea starurilor cinematografiei precum Bette Davis, una dintre cele mai rafinate actriţe din toate timpurile. În perioada respectivă, Bette a purtat o rochie cu un decupaj pe piept, care deşi nu arăta prea multe, a transformat întreaga ţinută într-un adevărat etalon al stilului plin de senzualitate.
Însă, perioada când rochiile cu decupaje au devenit şi mai populare a fost cea a anilor ’90. Tot mai multe modele au început să apară. Actriţa americană Jane Fonda este cea care a readus această rochie în atenţia tuturor, evidenţiindu-şi silueta într-o rochie ale cărei părți din faţă şi spate se uneau în lateral prin inele aurii, de sus până jos. A fost pur şi simplu o apariţie memorabilă. 
În zilele noastre, modelele de rochii bandage sunt deosebit de diverse. De la rochii mini, midi sau lungi, până la rochii cu model asimetric sau chiar rochii de mireasă.
Rochia cu decupaje se poate purta chiar şi ţinute casual, cu condiţia să alegi un model adaptat pentru momentul zilei. Optează în acest caz pentru un model cu decupaje discrete, într-o nuanţă pastelată, potrivită sezonului estival
În niciun caz nu poţi purta rochia decupată la birou. Însă pentru un eveniment sofisticat poate fi cea mai bună alegere. Alege modele în nuanţe închise pentru a pune şi mai bine în lumina senzualitatea ţinutei.
Este de preferat să nu alegi rochii scurte cu multe decupaje deoarece este prea mult şi poţi da în vulgaritate. Keep it simple! În schimb optează pentru modele strânse pe talie şi evazate în partea de jos, iar efectul va fi unul impresionant.

No comments: