Wednesday 6 September 2017

Rochii mulate din bumbac



Rochia mulată este senzuală și feminină

Toate femeile își doresc să aibe ținute cât mai provocatoare, dar câteodată sunt puțin interesate de materialul pe care îl îmbracă. Totuși, este important să cunoaștem fibrele din care hainele noastre sunt făcute pentru a avea un grad ridicat de confort.

În ultimul timp, se apreciază din ce în ce mai mult proprietățile bumbacului. Deși fibra de bumbac nu prezintă elasticitate în mod natural, cu toate acestea se mulează perfect pe trup. A purta rochii mulate din bumbac reprezintă mari avantaje mai ales pe perioada verii. Nu produce iritații, este recomandat pentru pielea sensibilă, conferă lejeritate și lasă pielea să respire. Este singurul material care se recomandă persoanelor care au probleme cu alergiile sau au astm. Fiind natural, bumbacul nu lasă loc pentru transpirația neplăcută.

Așadar rochiile mulate din bumbac sunt alegerea ideală pentru zilele toride de vară. În mod normal ele sunt destinate femeilor cu un trup zvelt și înalt. Persoanele cu o siluetă mai voluptoasă pot purta rochii mulate doar dacă folosesc corsete sau lenjerie modelatoare.

O rochie mulată emană feminitate, senzualitate și mister, tocmai de aceea este preferată de toate femeile. Atunci când alegem să purtăm  o astfel de rochie, cu siguranță dorim să atragem atenția. Astfel, rochia mulată se poartă atunci când avem încredere în noi și ne iubim propriul corp.

Dacă vrei o ținută simplă, dar senzuală în același timp, noi îți recomandăm să porți o rochie mulată neagră. Este o culoare elegantă și rafinată, potrivită pentru ocaziile speciale. Dacă dorești să înlocuiești negrul poți miza pe bleumarin sau albastru petrol.

Te poți inspira de la Kim Kardashian care este cunoscută pentru stilul său vestimentar. Ea mereu alege să poarte rochii strâmte, indiferent că sunt din bumbac sau alt material. Kim poartă mereu tocuri înalte pentru a crea un efect de picioare subțiri și lungi. Împrumută unpic din stilul ei dacă vrei să porți rochii mulate din bumbac.

O rochie mulată arată bine și în printuri sau culori turbate, însă numai dacă ai un stil vestimentar foarte extravagant. Altfel, îți recomandăm culorile închise, dar și nuanțe delicate și cuminți precum pasteluri sau alb.

Rochia mulată din bumbac este o piesă must-have pentru garderoba ta!

No comments: