Monday 4 September 2017

Rochii bandage aurii


O propunere sofisticată

Little black dress, pantofii stiletto, geanta plic, sunt piesele care te scot din orice încurcătură vestimentară. Însă arsenalul tău vestimentar include şi o rochie bandage? Dacă răspunsul este nu, ar fi bine să te gândeşti bine şi să îţi îmbogăţeşti garderoba cu o asemenea rochie.
Rochia bandage este fără îndoială una dintre cele mai seducătoare itemuri vestimentare, deoarece urmăreşte perfect linia corpului, evidenţiind atât de bine trupul feminin.
În cazul în care ţi-ai propus să adopţi un look care să aibă un impact maxim asupra privitorilor, cel mai bine ar fi să îţi îndrepţi atenţia către minunatele rochii bandage aurii.
Auriul este atât de preţios încât cu siguranţă te va scoate în evidenţă. O rochie bandage aurie poate fi piesa vestimentară care să te propulseze imediat în atenţia celorlalţi. Însă, dacă te-ai hotărât să o porţi iată ce reguli trebuie să ai în vedere:
-          Alege cu mare atenţie încălţămintea. Cele mai potrivite variante sunt: pantofii stiletto sau sandalele minimaliste, cu baretă în jurul gleznei. Poţi alege ca şi nuanţă pentru încălţăminte negrul pentru a adăuga un contrast plăcut rochiei tale cu accente metalice. De asemenea, n-o să dai greş nici cu o pereche de sandale nude, roz pal sau bej. În orice caz, nu opta pentru pantofi aurii!
-          Poartă puţine accesorii sau renunţă de tot la ele. Rochia bandage aurie este o bijuterie în sine, aşa că poţi renunţa de tot la bijuterii. Dacă vrei totuşi să îţi accesorizezi ţinuta optează pentru o pereche de cercei mici tip butoni sau perle pe care să îi combini cu un inel finuţ sau cu o brăţară fină. Evită să porţi bijuterii din aur.
-          La rochia bandage aurie alege să porţi o geantă plic nude sau în aceeași nuanţă cu pantofii.
-          Renunţă la machiajul strident, la smokey eyes şi la orice coafură sofisticată. Naturaleţea ta va fi în concordanţă perfectă cu auriul.

Nu te teme că o rochie bandage aurie este prea greu de purtat şi va atrage prea mult atenţia asupra ta. Respectând aceste sfaturi de stil, cu siguranţă vei obţine o ţinută demnă de covorul roşu!

No comments: