Wednesday 9 August 2017

Ce să porţi deasupra rochiei pulover



Idei de ţinute pentru o toamnă cu stil

Chiar dacă este încă vara trebuie să ne gândim încă de pe acum la garderoba de toamnă. Rochia-pulover este o piesă vestimentară must-have a sezonului rece, extrem de versatilă care te va ajuta să îţi colorezi garderoba chiar şi în timpul unei toamna anoste.
Pentru că toamna aceasta să ai nişte ţinute cu care să atragi atenţia, trebuie să ştii exact cum să porţi rochia pulover. Şi pentru că foarte multe femei consideră o adevărată provocare purtarea acestei rochii, iată ce să porţi deasupra rochiei pulover pentru a te proteja de frig şi pentru a arăta chic.
O rochie pulover până la genunchi este ideală pentru ţinuta de birou, asta doar în cazul în care activezi într-un mediu de lucru permisiv. 
Poartă rochia pulover cu o pereche de botine până la glezne, sau dacă eşti mai îndrăzneaţă cu o pereche de cizme înalte şi adăugă deasupra un sacou. Optează pentru piese vestimentare în nuanţele fildeşului pentru o ţinută fără cusur.
Pentru un look casual poartă rochia pulover cu o pereche de sneakerși cu un pattern hipnotic şi cu o geantă de umăr într-o nuanţă metalică. Adăugă o pălărie Fedora şi un cardigan tricotat pentru a da o notă de finisare ţinutei. Este o ţinută perfectă pentru plimbările lungi de toamnă.
O altă modalitate fresh de a purta rochia pulover este într-o ţinută pentru o ieşire în oraş cu prietenii. Alege o rochie într-o nuanţă neutră, adăugă o pereche de cizme negre până peste genunchi , iar deasupra poartă o jachetă tip biker. Pentru a mai îndulci puţin look-ul poartă nişte bucle romantice şi neapărat un ruj roşu pe buze.
În cazul în care este foarte frig afară mai poţi purta rochia pulover şi cu un palton lung. Alege culori închise pentru rochie şi încălţăminte, însă pentru palton optează pentru culori deschise care să te scoată din anonimat.
Atâta timp cât ştii cum să asortezi rochia pulover vei obţine ţinute cu care vei întoarce capetele. Această rochie se potriveşte cu: cardigane, paltoane, geci de piele, jachete din denim etc.

Posibilităţile sunt nenumărate – trebuie doar să alegi ce ţi se potriveşte cel mai bine şi să porţi această piesă super chic de toamnă cu o atitudine pe măsură!

No comments: