Friday 11 August 2017

Rochii a-line scurte


Arată-ți picioarele într-o rochie sexi

La prima vedere, ai putea fii tentată să crezi că rochiile scurte sunt potrivite doar pentru vară, dar vrem să demontăm acest mit și să îți propunem câteva idei de rochii a-line scurte pe care le poți purta în orice sezon.

Secretul pentru a putea purta o rochie scurtă în orice sezon stă în accesorizare. Pentru o zi de toamnă târzie când abia se mai simte căldura verii, îți recomandăm o rochie a-line cu un imprimeu vesel și colorat. 

La această rochie merge perfect o pereche de cizme peste genunchi într-o culoare asortată. În funcție de cât de mult dorești să lași picioarele la vedere, jonglează cu lungimea fustei sau a cizmelor până obții efectul perfect!

O variantă intermediară potrivită pentru trecerea dintre sezoane, este combinația dintre o rochie cu talia căzută și un trench purtat neglijent pe umeri. 

Dacă vremea îți permite, accesorizează cu o pereche de sandale gladiator, sau alege niște cizme de catifea. Un outfit all-black îți va da un aer dramatic și serios, dar îl poți controla prin accesorii colorate sau chiar metalice.

Pentru zilele de vară, o rochie a-line scurtă se numără printre piesele cele mai ușor de purtat, deoarece nu necesită multe bătăi de cap cu asortatul și potrivirea pieselor între ele. 

Pentru acele situații limită și în care ești pe grabă, pur și simplu ai pus pe tine rochia preferată și o pereche de sandale comode și ești gata de plecare! Dacă însă dorești să acorzi mai multă atenție ținutei, simplitatea rochiei îți permite să adaugi mai multe elemente care personalizează ținuta și o scot din zona ei de confort.

Dacă ești adepta provocărilor și îți place să experimentezi combinații și ținute noi îți propunem să încerci să te joci cu diferite texturi și printuri în alcătuirea unui outfit. 

Alege o rochie a-line scurtă cu un imprimeu stylish în jurul căreia să îți construiești ținuta dar ai grijă să balansezi totul prin accesorii cât mai simple și bine alese.

Indiferent de sezonul în care alegi să porți rochii a-line scurte, cel mai mare avantaj de care vei avea parte este că îți vei expune picioarele și acest lucru te va face implicit să pari mai înaltă și mai atractivă.

No comments: