Tuesday 29 August 2017

Fusta petrecută pentru petrecere




Dansează toată seara într-o ținută confortabilă!

Pe lângă atmosferă bună și distracție, pentru o femeie, o petrecere bună înseamnă și un outfit reușit în care poate dansa și se poate mișca în voie toată seara, dar care va atrage toate privirile atunci când va păși în încăpere.
 
Cu toții știm că nu orice tip de ținută este potrivită pentru o petrecere, fie din cauza faptului că e prea banală, prea incomodă, sau prea plictisitoare, și este foarte posibil că am învățat aceste lucruri din propria experiență.

Dacă și tu ai întâmpinat astfel de probleme, vrem să îți propunem câteva ținute pentru petrecere care cu siguranță nu se încadrează în lista de mai sus și toate au în centrul lor o fustă petrecută.

Majoritatea fustelor de genul acesta au talia înaltă tocmai pentru a-ți oferi o siguranță că  va sta la locul ei tot timpul, iar pentru un plus de feminitate, alege un model care se leagă cu o panglică în jurul taliei. Un mic detaliu de genul acesta poate face o mare diferență! 

Majoritatea fustelor petrecute fiind cu talie înaltă, cel mai indicat ar fii să o asortezi fie cu un top scurt de genul crop top sau dacă ai un top mai lung, să pui fusta peste acesta. 

În modul acesta vei profita din plin de avantajele unei fuste midi petrecute care are talia bine marcată și evidențiată. Fiind o petrecere, îți poți permite să experimentezi și să porți piese mai îndrăznețe sau pe care nu le-ai purta în mod normal în ținutele tale de zi cu zi. Este indicat să păstrezi un echilibru între elemente, iar dacă fusta este una mini îți recomandăm ca topul să nu fie unul excentric, pentru că altfel vei duce ținuta într-o zonă vulgară.  

Pentru o apariție mai dramatică și de ce nu, misterioasă, o fustă maxi petrecută este alegerea perfectă. În funcție de petrecerea la care participi alege elementele potrivite pentru fiecare situație. Tocurile nu ar trebui să lipsească din nicio ținută de petrecere, dar poți opta și pentru o pereche de balerini dacă te vor face să fii mai confortabilă.

Lungă, scurtă, cu tocuri sau fără, fusta petrecută de petrecere nu ar trebui să lipsească din garderoba ta și tot ce rămâne de făcut este să înceapă petrecerea!

No comments: