Saturday 2 September 2017

Fuste a-line vintage



Modă feminină și inspirație retro

Anul acesta trebuie să acorzi atenție fiecărei piese din ținuta ta. Indiferent de stilul tău vestimentar, este imporant să știi care este piesă de rezintență a lookului tău. Fie că vorbim de modele satinate, plisate sau din catifea, scurte sau midi, din piele sau dantelă, fustele A-line sunt populare și feminine.

Atunci când alegi să porți fuste A-line vintage cel mai important lucru este să îți accentuezi talia. Asigură-te că porți în partea superioară a ținutei un top strâmt, o cămașă elegantă sau un pulover scurt.

Alternativ, poți opta și pentru un pulover mai larg pe care îl poți strânge în talie cu o curea. În acest mod, vei crea efectul de siluetă clepsidră. Dacă dorești să porți o jachetă, alege întotdeauna un model scurt.

Mizează pe o ținută creată dintr-o fustă A-line vintage și un top stil bustieră. Alege fusta cu talie înaltă, astfel încât să rămână doar o fâșie de piele vizibilă pentru a crea un efect feminin și senzual.

Când porți fuste A-line vintage ține mereu cont de lungimea potrivită. Pentru femeile minione recomandăm fustele scurte, deasupra genunchiului care se pot purta cu tocuri înalte și accesorii în culori vibrante. Femeile cu o siluetă înaltă pot alege un model midi, până la jumătatea gambei.

Dacă dorești să adaugi volum poți opta pentru fuste A-line vintage cu aplicații, volane sau printuri îndrăznețe. Siluetele androgine vor fi întotdeauna avantajate de fustele cu imprimeuri sau cu drapaje, iar femeile cu siluete robuste ar trebui să aleagă variante minimaliste și monocrome.

Fustele A-line pot fi confecționate din materiale textile diverse precum stofă, lână, voal, catifea, satin etc. Materialele rigide se potrivesc mai multe femeilor cu picioare subțiri și o talie de viespe, pe când variantele fluide sunt recomandate pentru oricine.

Având în vedere că fustele A-line sunt feminine și elegante, noi recomandăm să le porți cu pantofi cu toc înalt. Alege sandale gladiator, pantofi clasici, botine sau o pereche de cizme peste genunchi. Fustele A-line arată spectaculos cu tocuri înalte, dar nu subestima nici o pereche de pantofi ultra-feminini cu tocuri kitten.

Tu porți fuste A-line vintage?

No comments: